Tidshopp

Det finns så mycket att skriva om här. Om hur det var när min mamma och pappa träffades, om Kamratposten och förlaget, om att vara ett ”oäkta” barn. Om arvstvisten. Om hur det var att skriva boken (eller snarare om hur det var att se på medan Björn skrev den), om mina föräldrars fantastiska kärleksbrev (till andra), om mina syskon och resten av min familj. Med mera.

Jag funderade i natt på om jag borde skriva allt kronologiskt, eller bara berätta om olika saker som det faller sig? Björns texter (när han har tid att skriva dem i sitt hektiska liv) bryter ju ändå kronologin (och handlar om historien ur hans perspektiv, vilket är något helt annat).

Just nu har jag väldigt mycket lust att berätta om min pappas begravning. Och om de heta Kilson-breven. Men då hoppar jag väldigt mycket i tiden. Gör det något?

 

5 reaktioner på ”Tidshopp

  1. Nae, det gor ingenting – boken ger ju en slags kronologi. Och med en blogg behover vi ju inte lasa i samma ordning som du skriver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *